Cluster biedt:

 • Connector.

  Uitsluitend specialisten

  Onze resourcers en consultants steken veel tijd en moeite in het goed opbouwen van ons netwerk. Op elk niveau en binnen ieder specialisme. Strak gecodeerd in onze database zodat een matrix ontstaat tussen regio en specialisatie. Met de beste match als resultaat. Ook voor jouw organisatie!

 • Connector.

  Hoogopgeleide Recruitmentspecialisten

  Bij Cluster werken recruitmentspecialisten die zich verdiepen in het vakgebied waarin zij actief zijn. Een uitgebreide job specificatie zorgt ervoor dat wij uitsluitend passende profielen aanleveren. Wij weten daarom welke specialisten goed te vinden zijn en wat een gangbaar arbeidsvoorwaardenpakket is.

 • Connector.

  Transparante dienstverlening

  Wij geven vooraf duidelijk aan wat we kunnen betekenen voor de organisatie. Tijdens het gehele proces blijven wij helder communiceren om het proces zo vlot mogelijk te laten verlopen.


Onze specialisten staan voor jou klaar

Voor meer informatie, mogelijkheden en offertes kan er altijd vrijblijvend contact opgenomen worden met één van onze specialisten.

020 – 238 6984
info@clusterdata.nl

Herengracht 515
1017 BV Amsterdam

Voordelen Cluster?

Past zich aan

Onze organisatie past zich aan naar het recruitmentproces. Van het screenen van CV’s tot het voeren van kennismakingsgesprekken, jouw voorkeur van werken is onze manier van werken.

Alle dienstverbanden

Wij leveren alle dienstverbanden. Of je nou iemand voor vast, deta-vast of freelance zoekt; wij leveren binnen de profielen aan.

Partner van Searchlite

Cluster is partner van Searchlite: De specialist op gebied van Development. Consultants die bijgedragen hebben aan de enorme groei van Searchlite, werken nu aan het soortgelijke succes van Cluster.

Searchlite Logo